Nieke Groot - Consultant

Het ene doen en het andere niet laten. Dus niet alleen vertellen over uitdagingen waar alle organisaties de komende decennia mee tem,aken gaan krijgen, maar er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan. Het liefst heb ik naast mijn werk als spreker en trainer dus ook graag een klus waarbij ik met mijn voeten in de klein sta. Waar ik mijn tanden in kan zetten, mijn schouders onder kan brengen en waar ik los kan gaan. Dat houdt ’t niet alleen lekker afwisselend, maar ’t maakt me ook beter als professional.

 

Ad interimmen

Allround  ad interim manager die projecten van A tot Z beheerst: buiten de begaanbare paden, maar binnen deadlines & budget. Initiatief én verantwoordelijkheid nemen, rekening houden met geldende normen, maar niet gehinderd zijn door drempels. Moeiteloos mensen inspireren, motiveren en inspireren om het verschil te maken tussen goed en excellent.

Plannen maken

Een concept uitwerken naar een project-, een marketing- , communicatieplan? Liever een ondernemingsplan, businessplan, plan van aanpak, draaiboek, DNA document, een briefing of een scriptie? Kan allemaal. Wat voor idee je ook in je hoofd hebt en wat je ook van plan bent,  ik maak er een goed leesbaar, gestructureerd en overzichtelijk geheel van.

Copywriting

Noem het een uit de hand gelopen hobby: copywriting. Omdat ik het leuk vind, gaat het me ook goed af. Of misschien is het juist wel andersom. Iedereen weet echt wel wat ze op papier willen overbreng, maar ik kan het ook daadwerkelijk zo verwoorden. De essentie overbrengen in een sollicitatiebrief, een productomschrijving, een website tekst. 

Projecten in de spotlight

Microtraining2Go

Vos Congierges

Tilit Bay Retreat

Herpositioneren van het trainingsbureau voor de future fit professional. 

Opzetten van facilitaire dienstverlener gespecialiseerd in het verlenen van conciergediensten in de meest brede zin.

Ontwikkelen van een vakantieresort op één van de mooiste plekjes in Marokko.

Ook een fantastisch idee?

Neem dan contact op.

Ik luister graag naar je plannen,

je dromen, je wensen en

je struikelblokken (die je nu nog weerhouden om verder te komen).

Wie weet kan ik je net dat zetje geven.