Nieke Groot

Consultant, Spreker, Ondernemer

Te gast bij de Raad van Bestuur van de ING Bank als spreker

Consultant, Spreker, Ondernemer:

Nieke Groot vertaalt de 21ste eeuw kwesties naar simpele, begrijpelijke - en vooral hapklare - brokken. Ze inspireert professionals op verschillende manieren om de kansen die deze uitdagende eeuw te bieden heeft, te verzilveren. 
Klinkt super leuk natuurlijk, maar wat heb je daar nou aan? Wat kan je nou met die inspiratie? En: hoe kan je daar nou aankomen?

Nieke als CONSULTANT

Brenger van Verdieping, Verbreding, Verrijking, Verlenging, Verduurzaming in 21ste eeuws competentiemanagement. Oftewel: hoe worden medewerkers de beste versie van zichzelf zodat ze – op een bij zichzelf passende manier – optimaal kunnen presteren, zonder dat zij extra prestatiedruk ervaren.”

Nieke als SPREKER

“Een sprankelend en inspirerend verhaal dat niet alleen heel herkenbaar en grappig is, maar dat bovendien op luchtige wijze de noodzaak onderstreept om minimaal eens te gaan nadenken over de toekomst van de medewerkers. Hoe goed zijn zij voorbereid op de aanstaande veranderingen die de 21ste eeuw met zich meebrengt?” 

“Lekker interactief met het publiek en zeker niet te beroerd om van het standaard praatje af te wijken om aan te haken op actuele en spontane situaties. 

Nieke als DOCENT Hoger Onderwijs

“In de collegezaal en voor de klas weet mevrouw Groot haar studenten te grijpen door op enthousiaste wijze, hele complexe zaken naar een verbluffend simpel concept te vertalen dat niet alleen in theorie begrijpbaar is, maar ook toepasbaar in de praktijk.”

Nieke als ONDERNEMER

“Kansen zien en kansen grijpen. Daar leef je als ondernemer natuurlijk voor. Maar wie kan die kansen omzetten in concrete concepten, in begrijpbare businessmodels en in praktische plannen? Dat kan Nieke.”

Nieke als GAST op een netwerkevent

“Jij bent door je bruisende persoonlijkheid en je vanzelfsprekende zelfvertrouwen iemand waarvan men zeker onthoudt wie je bent en wat je doet. Ook al hebben mensen je niet of nauwelijks gesproken: je hebt wél contact met ze gehad.”